Forum

Købe Adidas Tubular May 15, 2019 10:40 PM

By : nyreas

Efter den utroligt imponerende sorte og røde farvebane fra august i år fortsætter adidas Tubular Doom Soc med sine "spændende farveskemaer" med denne "Sesame" iteration. Den futuristiske silhuet har en Yeezy-lignende beige Primeknit-øvre, kompenseret af hvidt detaljer med en suedehælflig, der sidder oven på den bølgede Tubular-mellomsåle. Soc har en meget enklere opbygning end den oprindelige Købe Adidas Tubular, der rider sig selv om den stroplignende øvre og giver en mere naturlig ankel.Adidas Tubular Tilbud anvender en monokromatisk "Core Black" farveway med et helt nyt sildben mønster på neopren overlaying stropper for at differentiere de mange paneler for et head-turning look. En premium suede rammer hæl og sidepanel overlay for at ære den oprindelige Tubular model fra 1993, mens kontrasterende adidas trefoil branding rammer tungen fanen. For dem der søger et lettere par, er der også et "Vintage White" -tilbud, der er ledet til detailhandlere i weekenden. Den inverterede farvevej har også sildbenet mønstre hele vejen igennem, mens en underliggende vævet konstruktion giver komfort og åndbarhed med lethed.

Adidas Tubular Dam får det mest i stilfulde tonal- eller lavkontrastfarvebaner og får en spændende ny variation i efteråret i form af et nyt mønster på Primeknit-øvre. I en sort af sort får den slanke og futuristiske silhuet høj kontrast hvide accenter med et unikt geometrisk mønster af striber med rektangulære formede "pause", hvilket skaber et aldrig tidligere set look for Tubular Doom. Denne seneste Tubular Doom vil være tilgængelig hos udvalgte adidas Originals stockists over hele kloden senere i efteråret.

adidas originals fortsætter med at churn out certificerede livsstil juveler om det er deres adidas NMD katalog, der vokser om dagen eller ultra boost og dens 'uncaged' variant. Men en model, som vi ikke kan glemme om denne kommende Fall 2016-sæson - og vi tvivler på de tre striber, vil ikke fortsætte med at sende påmindelser i form af fantastiske farvelægninger - bliver Adidas Tubular Herr Primeknit. Selvfølgelig springer modellen ud på det patenterede Boost-pude system, men når du parrer originale 1993 inspirationer, suede overlejringer, neopren midfootremme og en Primeknit vævet konstruktion hele vejen igennem, vil dette par være svært at passere på.

www.skotmall.com


To post a comment please register or sign in