Forum

nike lebron 15 low rood August 06, 2019 9:57 PM

By : mfu7i57ynike schoenen zwart dames LeBron James is slechts een paar wedstrijden in zijn 15e seizoen als een professionele basketbalspeler, maar hij heeft al bewezen dat hij nog steeds de koning van het veld is. Terwijl LeBron zich opmaakt voor een nieuwe titelrun, doet hij dat in een gloednieuwe, kenmerkende schoen.

nike schoenen heren blauw De Nike LeBron 15 introduceert nieuwe technologie, nieuwe materialen en een nieuwe look die anders is dan elke andere schoen. Net als LeBron zelf is de LeBron 15 echt uniek in zijn soort. We wendden ons tot Jason Petrie, de ontwerper van de LeBron 15, om de nieuwe kick van King James af te breken.

nike schoenen wit groen Het eerste dat opvalt aan de LeBron 15 is de unieke esthetiek. De schoen heeft een nieuwe iteratie van het populaire Flyknit-materiaal, Nike BattleKnit, dat speciaal voor LeBron is gemaakt en een agressieve, moderne uitstraling aan de schoen geeft.

nike lebron 15 low rood Met de NBA Playoffs 2019 volledig van kracht, grijpt Nike Basketball gewoonlijk deze gelegenheid aan om de nieuwste variatie op de meer betaalbare Soldier sneakerlijn van LeBron James te introduceren. Hoewel James afwezig is in het naseizoen van dit jaar, lijkt het erop dat de aanstaande LeBron Soldier 13 is opgedoken.

https://www.kleurmvp.com/


To post a comment please register or sign in