Forum

Nike Air More Uptempo Maroon August 12, 2019 2:29 AM

By : x28n5jqf
Hybriden Nike Skor Herr Blå debuterade i Triple Black och mashup-designen som blandar Air More Uptempo och det nyaste dämpningssystemet från Swoosh kommer nu i University Red. Air More Uptempo-överdelen är detaljerad med en överdimensionerad "MAX" -bokstäver på yttersidan, medan den traditionella "AIR" ses på insidan i vitt med svart beläggning. Modellen är toppad med en klar 720 Airbag i full längd.


Nya Nike Skor 2019 kommer att släppa ännu en Chicago Bulls-färgväg av Air More Uptempo som berömdes bärs av Scottie Pippen. Den här barnen-exklusiva utgåvan har en röd mockaöverdel med maskstungor ovanpå solida röda gummisulor. Dess överdimensionerade ”AIR” -text på sidorna är gjorda i vitt skisserat i svart, tillsammans med matchande vita snören och Swoosh-logotyper.


Nike Skor Rosa var planerad att debutera tidigare denna månad, men stilen tappar faktiskt hos återförsäljare från och med denna fredag. Denna återgivning av basket sneaker definieras av dess militära överklagande via kamouflage "AIR" bokstäver som graderar sidopanelerna. Bokstäverna är också skisserade i vitt, medan premium svart tumlat läder består av den övre för en solid kontrastduk för att se till att kamouflagerdetaljerna är framstående. Slutligen toppar den en matchande svart gummisula med en stor vit Swoosh på yttersula.


Nike Air More Uptempo Maroon är en helt ny hybrid som kombinerar element från modellerna Air More Uptempo och Air Max 720. Detta erbjudande har en vit skinnöverdel som är detaljerad med en överdimensionerad "MAX" -bokstav i Chrome på den yttre laterala sidan och "AIR" på insidan. Svart detaljering kompletterad med en 720 Airbag i full längd kompletterar designen.


https://www.modellerskor.com/


To post a comment please register or sign in