Forum

Kopen Air Jordan 1 August 07, 2020 3:56 AM

By : irbo55q9

Het lijkt erop dat de eerste grijze kleurstelling niet de enige versie van de "Quilted" Air Jordan 1 Heren/Dames zal zijn die wordt uitgebracht. Nu vangen we een tweede blik op de unieke nieuwe constructie van de KO, met een Obsidian-bovenwerk met een gewatteerde basis en overlappende denimpanelen. Net als de grijze kleurstelling heeft deze donkerblauwe versie ook metalen veterogen, dit keer in een koperkleur.

Air Jordan 1 Verkoop_Совместные покупки в Беларуси

De Jordan 1 Banned retro van dit jaar heeft een premium getrommeld leer op de toebox en Swoosh-branding voor een geremasterde aandacht voor details die ontbreken in eerdere releases. Air Jordan 1 Schoenen De kwaliteitscontrole moet traditionalisten behagen met een vleugje ‘Nike Air’ -branding op het tonglabel en een frisse witte binnenzool die past bij de originele release uit 1985. Drie paar opties van zwart, rood en wit komen met het paar. Bekijk de officiële Nike-afbeeldingen van de Air Jordan 1 Banned na de pauze en als je niet kunt wachten tot aanstaande zaterdag.

De Air Jordan 1 te Koop "Premium Essentials" neemt het model en geeft het twee eenvoudige, ingetogen contrastrijke kleurstellingen in wit / zwart of zwart / wit. Het is moeilijk te geloven dat Jordan Brand dit aanbod niet eerder in de periode van drie decennia van de dominantie van Jordan 1 heeft uitgebracht. Elk paar heeft een klassieke ‘Nike Air’ branding op de tong in rood voor een opvallende functie.

Je kunt meteen zien dat de kenmerkende Jordan van dit jaar een lifestyle-esthetiek heeft, waarbij de algehele vorm van het silhouet de traditionele contouren van de Air Jordan 1 Verkoop weerspiegelt, ondanks het bijgewerkte geweven bovenwerk. Vooral de hiel en tong laten deze gelijkenis zien. Hoewel er een subtiel verloop van een Nike Swoosh op het zijpaneel van de Jordan XXX1 is, is de kleurstelling juist waar deze paren creatieve verschillen maken. De Jordan 31 "Banned" maakt gebruik van een kleurverloop waarbij een zwarte hak overgaat in een levendiger rood op de teen. De ‘Banned’ callouts komen in de vorm van vetgedrukte letters op de zool en binnen tong.

De Kopen Air Jordan 1 viert 2016 op een belangrijke manier en dient als de belangrijkste inspiratiebron achter de Air Jordan 31 en keerde in september terug in de iconische "Banned" colorway. Je kunt ook de alternatieve constructie van het tijdloze eerste silhouet in de Jumpman-lijn niet vergeten, want de Air Jordan 1 KO met die ongewone canvas-constructie keert dit weekend terug in een gewatteerd bovenwerk van lifestyle-kwaliteit. Bekend als de Air Jordan 1 KO "Quilted", voegt een eenvoudig Pure Platinum-bovenwerk suède toe aan de mix, terwijl een witte tussenzool en Wings-branding op de enkelkraag een coole tonale mix creëren.

www.snkrshopee.com


To post a comment please register or sign in